YM!
Sistem retur mingi SKLZ Rapid Fire
SKLZ

Sistem retur mingi SKLZ Rapid Fire

Cel mai convenabil si eficient sistem de retur al mingilor de baschet dupa aruncare le ofera jucatorilor posibilitatea sa-si antreneze aruncarea la cos din orice pozitie fara sa fie nevoiti sa recupereze mingea. Plasa sistemului de retur este flexibila si dispusa la inaltimea optima pentru un retur ideal al mingii dupa aruncare ce le permite sportivilor sa mentina un ritm crescut al exercitiului. Rapid Fire se adapteaza excelent chiar si aruncarilor “din 0 grade”.

Transport Gratuit

899,00 RON

-5% Pret vechi:
949,00 RON

Accesorii

Dispunem de o gama completa de accesorii baschet, calitatea acestora fiind ridicata la standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de accesorii baschet, destinate atat centrelor comerciale, cat si utilizarii casnice. Oferim in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului dorit.

 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 13

Seteaza directie descendenta
 1. Fluiere plastic Happy Song
  Spokey

  Fluiere plastic Happy Song

  Fluiere plastic HAPPY SONG set de 12 bucati cu snur si bila.
  20,00 RON
 2. Tinta baschet SKLZ
  SKLZ

  Tinta baschet SKLZ

  Tinta pentru cosul de baschet imbunatateste acuratetea oferind un reper vizual din orice pozitie a terenului. Ramane pe pozitie dupa aruncare si se ataseaza foarte usor de rama cosului de baschet.
  49,00 RON
 3. SKLZ Square Up
  SKLZ

  SKLZ Square Up

  Ajuta la vizualizarea alinierii si rotarii corecte a mingii.
  54,00 RON
 4. Ochelari SKLZ Court Vision
  SKLZ

  Ochelari SKLZ Court Vision

  Obliga sportivul sa manevreze mingea cu privirea in teren.
  54,00 RON
 5. SKLZ Shot Loc
  SKLZ

  SKLZ Shot Loc

  Obliga sportivul sa tina mingea departe de palma.
  59,00 RON
 6. Marcaje antrenament SKLZ Shot Spotz
  SKLZ

  Marcaje antrenament SKLZ Shot Spotz

  Antrenamentele de baschet in sala si aruncatul la cos in propria curte tocmai au devenit mai interesante! Shot Spotz dezvolta simtul orientarii pe teren a jucatorilor, furnizand puncte de referinta ale exercitiilor intr-o maniera mai eficienta si mai bine adaptata antrenamentelor de baschet. Pachetul include manual de instructiuni si exercitii de antrenament si un cronometru digital pentru a executa diverse exercitii temporizate, perfectionandu-si aruncarea la cos, manuirea mingii si viteza.
  149,00 RON
 7. Tabla antrenor SKLZ
  SKLZ

  Tabla antrenor SKLZ

  Ofera posibilitatea afisarii schemelor de joc, a diagramelor si a echipelor de start cu ajutorul pieselor magnetice. Tine evidenta faulturilor echipei si ale jucatorilor in sectiunea de statistica. Include markere si 24 de piese magnetice.
  179,00 RON
 8. Extensie suport pentru panouri baschet Spalding
  Spalding

  Extensie suport pentru panouri baschet Spalding

  Extensie ce se poate adapta la panouri care au diametrul polului de maxim 8.89 cm, pe acoperisul casei sau pe suprafete plane.
  269,00 RON
 9. Sistem intoarcere minge SKLZ Shoot Around
  SKLZ

  Sistem intoarcere minge SKLZ Shoot Around

  Antrenamentele de aruncari la cos ajuta la consolidarea unei miscari corecte si la dezvoltarea ritmului aruncarii. Inscrie din orice pozitie si mingea se va intoarce repede si precis. Shoot Around e un dispozitiv mobil ce intoarce mingea oriunde pe o raza de 180o de grade in jurul cosului. Astfel poti petrece mai mult timp aruncand la cos si mai putin recuperand mingea dupa aruncari.

  Transport Gratuit

  299,00 RON
 10. SKLZ Rain Maker
  SKLZ

  SKLZ Rain Maker

  Rain-Maker iti imbunatateste tehnica aruncarii la cos si precizia, micsorand diametrul inelului de la 45 de cm la 38 de cm. Tinta mai mica forteaza sportivul sa caute centrul inelului atunci cand arunca si sa arunce cu bolta. Produsul include un dispozitiv de blocare a inelului pentru antrenamentele de recuperare.

  Transport Gratuit

  299,00 RON
 11. Consola dribling SKLZ
  SKLZ

  Consola dribling SKLZ

  Imbunatateste pozitionarea si viteza cu mingea cu ajutorul consolei de dribling. Bratele usor ajustabile ofera o mare varietate de antrenamente pentru controlul mingiei, viteza si agilitate.

  Transport Gratuit

  449,00 RON
 12. Simulator aparare SKLZ D-Man
  SKLZ

  Simulator aparare SKLZ D-Man

  D-man, manechinul defensiv cu mainile ridicate, este partenerul perfect de antrenament. Invata sa arunci peste blocaj si sa pasezi pe langa aparator. Utilizati mai o combinatie de manechine D-Man pentru a exersa driblingul, patrunderea sau pozitionarea in fata apararii. D-Man este ideal atat pentru antrenamentele de individualizare cat si pentru antrenamentele colective.

  Transport Gratuit

  499,00 RON
 1. 1
 2. 2

Produse: 1-12 din 13

Seteaza directie descendenta