YM!
Mingi tenis camp Sportmann 3/Set
Sportmann

Mingi tenis camp Sportmann 3/Set

Tenisul de camp este un sport foarte popular, indragit de multe persoane indiferent de varsta, jucat la nivel profesional sau doar pentru relaxare. Pentru un joc cat mai placut este indicata folosirea unor mingi de calitate.

Mingile de tenis de la Sportmann sunt potrivite pentru orice tip de suprafata, sunt de calitate si foarte rezistente. Setul contine 3 mingi.

7,00 RON

-42% Pret vechi:
12,00 RON

Mingi

Dispunem de o gama completa de mingi de tenis, calitatea acestora fiind superioara. Suntem specialisti in comercializarea de mingi de tenis, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea unui produs.

4 Produse

Seteaza directie descendenta
 1. Mingi tenis camp Sportmann 3/Set
  Sportmann

  Mingi tenis camp Sportmann 3/Set

  Tenisul de camp este un sport foarte popular, indragit de multe persoane indiferent de varsta, jucat la nivel profesional sau doar pentru relaxare. Pentru un joc cat mai placut este indicata folosirea unor mingi de calitate. Mingile de tenis de la Sportmann sunt potrivite pentru orice tip de suprafata, sunt de calitate si foarte rezistente. Setul contine 3 mingi.

  7,00 RON

  -42% Pret vechi:
  12,00 RON

 2. Mingi tenis camp Dunlop Fort
  Dunlop

  Mingi tenis camp Dunlop Fort

  Mingi tenis de camp Dunlop Fort.
  54,00 RON
 3. Set tenis Saica Hello Kitty
  Saica

  Set tenis Saica Hello Kitty

  Set tenis Saica Hello Kitty contine doua rachete de tenis cu rama usoara din aluminiu, si o minge de tenis, frumos ambalate intr-o husa decorata cu indragitul perosnaj Hello Kitty.
  145,00 RON
 4. Set tenis Saica Spiderman
  Saica

  Set tenis Saica Spiderman

  Set tenis Saica Spiderman contine doua rachete de tenis cu rama usoara din aluminiu, si o minge de tenis, frumos ambalate intr-o husa decorata cu indragitul perosnaj Spiderman.
  145,00 RON

4 Produse

Seteaza directie descendenta