YM!
Banda de alergare electrica inSPORTline inCondi T400i
inSPORTline

Banda de alergare electrica inSPORTline inCondi T400i

Banda de alergare inSPORTline inCondi T400i este o banda de alergare de înaltă calitate concepută pentru utilizare casnică. Banda are multe funcții și echipamente de siguranță, incluzand un calculator sofisticat cu display LCD, puterea motorului de 3,5 CP și permite ajustarea unghiului pantei benzii de alergare. Calculatorul poate fi conectat cu tableta iPad / Bluetooth și iRunning +, ceea ce face posibilă, de exemplu, practicarea joggingului în Alpi, în capitalele lumii și în alte locuri interesante. Traseul poate fi urmărit prin intermediul Google Maps sau Street View direct pe ecranul dispozitivului mobil.

Ecranul LCD prezintă o multitudine de informații utile, inclusiv viteza, timpul, distanta, pulsul și caloriile arse. Alte beneficii ale benzii de alergare inSPORTline inCondi T400i sunt nivelul redus de zgomot al motorului, senzorii pentru puls din mânere, viteza maximă de 22 kilometri pe oră și roțile pentru transport. Designul robust cu o suprafață de rulare cu dimensiuni de 138 x 52 cm și o greutatea maximă admisă a utilizatorului de 150 kg asigură o stabiliate ridicată a benzii în timpul exercițiilor fizice. Banda de alergare este echipata cu un sistem de amortizoare de cauciuc, ceea ce determina reducerea zgomotului.

Pentru a asigura siguranța maximă, banda de alergare inSPORTline inCondi T400i conține o cheie de siguranță, care opreste funcționarea benzii în cazul unei dezechilibrări. Pentru a obține rezultatele cele mai exacte pentru antrenament, aparatul este echipat cu un calculator sofisticat. Computerul oferă 99 programe presetate, programe / utilizator sau programe manuale, ceea ce permite personalizarea în funcție de dorințele dumneavoastră. Panoul de control permite accesarea altor dispozitive electronice.

Banda de alergare inSPORTline inCondi T400i este, printre altele, echipată cu un sistem ce permite măsurarea țesutului adipos, ce funcționează pe baza senzorilor de puls din mânere sau a curelei pentru piept. În timpul funcționării va arăta cât de multă grăsime este în corpul dumneavoastră. Aceste caracteristici și proprietăți excelente recomandă Banda de alergare inSPORTline inCondi T400i pentru utilizare casnică, poziționand-o printre modelele cele mai preferate.

https://www.youtube.com/watch?v=Cmj_D7jMJEs

Transport Gratuit

4.759,00 RON

-5% Pret vechi:
4.999,00 RON

Benzi de Alergare

Banda de alergat reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport, chiar si in interiorul casei dumneavoastra. Dispunem de o gama completa de benzi de alergat, calitatea acestora fiind ridicata la standardele europene. Suntem specialisti in comercializarea de benzi de alergat, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului dorit. Produsele comercializate sunt recomandate atat pentru uz casnic cat si profesional.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 223

Seteaza directie descendenta
 1. Ulei silicon inSPORTline Goffrix 20 ml
  inSPORTline

  Ulei silicon inSPORTline Goffrix 20 ml

  Ulei de silicon inSPORTline Goffrix 20 ml este destinat pentru intretinerea benzilor de alergare. Datorita continutului ridicat de silicon, uleiul are proprietati excelente de lubrifiere si eficienta maxima. Recipientul este prevazut cu un varf subtire special conceput pentru locurile greu accesibile.
  12,00 RON
 2. Spray silicon Kettler 150 ml
  Kettler

  Spray silicon Kettler 150 ml

  Spray silicon pentru gresarea benizlor de alergat Kettler. Se recomanda gresarea o data la doua saptamani in conditiile de utilizare zilnica a benzii de alergat.
  49,00 RON
 3. Banda de alergare mecanica Scud Run T3
  Sportmann

  Banda de alergare mecanica Scud Run T3

  Banda de alergare mecanica Scud Run T3 este o banda de alergare mecanica, robusta, cu stabilitate inalta. Banda este dotata cu un calculator cu numeroase functii (scanare, timp, viteza, distanta, calorii). Produsul fiind pliabil, este ideal pentru persoanele care doresc sa economiseasca spatiu. Manerele sunt solide si confortabile, iar rotile pentru transport contribuie la o manevrare usoara a benzii. Banda de alergare mecanica Scud Run T3 suporta o greutate maxima a utilizatorului de pana la 100 kg.

  Transport Gratuit

  599,00 RON

  -14% Pret vechi:
  693,00 RON

 4. Banda de alergare mecanica FitTronic M100
  FitTronic

  Banda de alergare mecanica FitTronic M100

  Banda de alergare magnetica FitTronic M100 beneficiaza de o greutate a volantei de 3 kg pentru alergare mai grea sau mai usoara.

  Transport Gratuit

  599,00 RON

  -9% Pret vechi:
  659,00 RON

 5. Banda de alergare magnetica FitTronic M200
  FitTronic

  Banda de alergare magnetica FitTronic M200

  Banda de alergare magnetica FitTronic M200 se livreaza in cutie asamblata 95%, avand un timp de montaj 5 minute.

  Transport Gratuit

  649,00 RON

  -13% Pret vechi:
  749,00 RON

 6. Banda de alergare mecanica Scud Run T5
  Sportmann

  Banda de alergare mecanica Scud Run T5

  Banda de alergare mecanica Scud Run T5 este un aparat fitness excelent pentru a va mentine conditia fizica si pentru a scapa de tesutul adipos in exces. Banda de alergare este usoara, dar stabila si ocupa putin spatiu, fiind pliabila. Produsul este dotat cu un calculator cu ecran LCD clar, care afiseaza viteza, distanta, timpul si caloriille. Banda de alergare mecanica Scud Run T5 este dotata manere confortabile, senzori pentru masurarea pulsului si roti de transport, pentru manevrare usoara.

  Transport Gratuit

  688,00 RON
 7. Banda de alergare mecanica Energy Fit 8553
  Energy Fit

  Banda de alergare mecanica Energy Fit 8553

  Banda de alergare mecanica Energy Fit 8553, destinata utilizarii casnice, beneficiaza de o greutate a volantei de 3 kg cu sistem de functionare silentios.

  Transport Gratuit

  698,90 RON
 8. Banda de alergare magnetica FitTronic M300
  FitTronic

  Banda de alergare magnetica FitTronic M300

  Banda de alergare magnetica FitTronic M300 se livreaza in cutie asamblata 95%, avand un timp de montaj de 5 minute.

  Transport Gratuit

  699,00 RON
 9. Banda de alergare magnetica Master Sport F-04
  Master Sport

  Banda de alergare magnetica Master Sport F-04

  Banda de alergare magnetica Master Sport F-04 reprezinta alternativa ideala pentru cei care cauta o banda de alergare ieftina pentru antrenamentele de acasa.

  Transport Gratuit

  744,00 RON

  -17% Pret vechi:
  899,00 RON

 10. Banda de alergare magnetica Diadora Forty
  Diadora

  Banda de alergare magnetica Diadora Forty

  Banda de alergare magnetică Diadora Forty permite înclinarea manuală a suprafeței de alergare în trei poziții. Banda suportă o greutate maximă a utilizatorului de 100 kg. Banda de alergare magnetică Diadora Forty este echipată cu LCD care afișează parametrii esențiali ai antrenamentului: timp, distanță, viteză, calorii consumate și ritm cardiac. Datorită sistemului de pliere, banda poate fi depozitată cu ușurință. Banda de alergare este ideală pentru tratamente de recuperare, putând fi folosită și pentru antrenament zilnic de menținere în formă.

  Transport Gratuit

  759,00 RON

  -20% Pret vechi:
  950,00 RON

 11. Banda de alergare magnetica Diadora Trend
  Diadora

  Banda de alergare magnetica Diadora Trend

  Banda de alergare magnetică Diadora Trend Dark este potrivită pentru antrenamentul în cazul persoanelor care se inițiază în fitness. De asemenea, este ideală pentru utilizarea în tratamente de recuperare. Banda permite utilizarea suprafeței de alergare manual, în trei poziții, pentru eficiență sporită a antrenamentului.

  Transport Gratuit

  784,00 RON

  -20% Pret vechi:
  980,00 RON

 12. Banda de alergare magnetica HouseFit HT-90332HP
  HouseFit

  Banda de alergare magnetica HouseFit HT-90332HP

  Banda de alergare mecanica HouseFit HT-90332HP, destinata utilizarii casnice, beneficiaza de sistem de pliere pentru o depozitare mai usoara.

  Transport Gratuit

  848,00 RON

  -28% Pret vechi:
  1.173,90 RON

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 223

Seteaza directie descendenta