YM!
Role Worker Falcon
Worker

Role Worker Falcon

Șina din aluminiu dintr-o bucată, cu interiorul din materialul revoluționar Coolmax (super eficient împotriva umezelii) și curelele de fixare Dynaflex sunt câteva dintre caracteristicile care plasează aceste role în topul gamei. Role fitness pentru sportivi sau experimentați, destinate suprafețelor plane.

Transport Gratuit

379,00 RON

-12% Pret vechi:
429,00 RON

Role

Rolele reprezinta cea mai eficienta si comoda modalitate de a face sport in aer liber. Dispunem de o gama completa de role copii si adulti, calitatea acestora fiind ridicata la cele mai inalte standarde europene. Suntem specialisti in comercializarea de role reglabile si fixe, oferind in acelasi timp suportul necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna alegere in achizitionarea produsului potrivit.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 128

Seteaza directie descendenta
 1. Flashing roller Sportmann
  Worker

  Flashing roller Sportmann

  Role atasabile la orice tip de incaltaminte, de la producatorul Sportmann.
  29,00 RON
 2. Adidasi cu roti Worker Rome
  Worker

  Adidasi cu roti Worker Rome

  Noul model de papuci cu roti de la WORKER Rome, orice copil si-ar dori un astfel de cadoul. Sunt foarte usori, si au talpa foarte confortabila. Rotile au un loc special creat in talpa papucului, astfel incat se poate folosi si ca incaltaminte de strada. Daca doriti sa iasa roata, doar apasati pe calcai. Fiecare copil va aprecia aceasta fascinanta inventie.
  Indisponibil momentan
  89,00 RON
  Indisponibil momentan
 3. Role Worker Street
  Worker

  Role Worker Street

  Role reglabile Worker Street pentru copii si adulti.
  122,00 RON
 4. Set role copii Mondo Finding Dory
  Mondo

  Set role copii Mondo Finding Dory

  Role copii Mondo ajustabile Finding Dory 4 roti cu protectii. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan
  129,00 RON
  Indisponibil momentan
 5. Set role copii Mondo Cars
  Mondo

  Set role copii Mondo Cars

  Role copii Mondo ajustabile Cars 4 roti cu protectii. Varsta recomandata de producator: 3+ ani. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan
  129,99 RON
  Indisponibil momentan
 6. Role copii Worker Juny
  Worker

  Role copii Worker Juny

  Rolele reglabile au devenit populare in ultimii ani, deoarece ofera posibilitatea ajustarii marimii cu pana la 3 numere, printr-un mecanism simplu si rapid, astfel copilul dvs. le va putea folosi pentru o perioada mai indelungata. Rolele reglabile WORKER Juny sunt dotate cu rulmenti 608Z si roti de calitate, asigurand o deplasare lina si silentioasa. Inchiderea cu Velcro si catarama de siguranta ofera o fixare sigura pe picior. Interiorul ghetelor prezinta o captuseala moale, confortabila. Frana asigura o oprire optima. Numeroasele caracteristici si designul atragator al rolelor reglabile WORKER Juny vor fi apreciate de catre copiii dvs!
  134,00 RON
 7. Role Worker TriGo Skate
  Worker

  Role Worker TriGo Skate

  Role speciale pentru copilul tău! O pereche de role ce garantează siguranța copilului tău. Mărimea este ajustabilă datorită unui sistem foarte simplu.
  139,00 RON
 8. Set role copii Mondo Frozen
  Mondo

  Set role copii Mondo Frozen

  Role copii Mondo ajustabile Frozen 4 roti cu protectii. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan
  139,00 RON
  Indisponibil momentan
 9. Set role copii Mondo Planes
  Mondo

  Set role copii Mondo Planes

  Role copii Mondo ajustabile Planes 4 roti cu protectii. Varsta recomandata de producator: 3+ ani. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan
  139,00 RON
  Indisponibil momentan
 10. Set role copii Mondo Paw Patrol
  Mondo

  Set role copii Mondo Paw Patrol

  Role copii Mondo ajustabile Paw Patrol 4 roti cu protectii. Varsta recomandata de producator: 3+ ani. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan
  139,00 RON
  Indisponibil momentan
 11. Set role copii Mondo Hello Kitty
  Mondo

  Set role copii Mondo Hello Kitty

  Role copii Mondo ajustabile Hello Kitty 4 roti cu protectii. Varsta recomandata de producator: 3+ ani. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan
  139,99 RON
  Indisponibil momentan
 12. Set role copii Mondo Spiderman
  Mondo

  Set role copii Mondo Spiderman

  Role copii Mondo ajustabile Spiderman 4 roti cu protectii. Varsta recomandata de producator: 3+ ani. Spirit de intreprindere, calitate ireprosabila, inovatie si idei - aceste cuvinte ii caracterizeaza pe cei de la Mondo. Fondata in 1948, inceputa ca o mica afacere, aceasta a prosperat datorita faptului ca au fost primii care au fabricat mingi de fotbal cu camera de cauciuc, destinate atat copiilor, amatorilor cat si activitatilor sportive. De peste 30 de ani divizia de sport de la Mondo este in topurile mondiale datorita calitatii. Mondo a contribuit chiar si la construirea pistelor de atletism din intreaga lume pentru participarile la Olimpiadele de vara.
  Indisponibil momentan
  139,99 RON
  Indisponibil momentan
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Produse: 1-12 din 128

Seteaza directie descendenta